in Nattprojekt

Skinbettingsites.com – Nattprojekt #1

Efter att hållit på med Freecodecamp.com ett tag längtade jag tillbaka att skapa någon ”riktigt” igen. Efter en del funderingar bestämde jag göra något enkelt med Steam API för att se hur det fungerar. Jag bestämde mig för att skapa en överblick över Skin Betting hemsidor för att underlätta att hitta riktigt bra hemsidor att använda när man vill förlora sina CS:GO skins. Jag köpte upp domänen Skin betting sites där första versionen av sidan finns. Sidan är byggd i ramverket Codeigniter med MySQL som databas.

skinbettingsites

Just nu kan man göra följande saker som användare:

  • Logga in med sitt Steam konto via Steam API.

Saker jag som admin kan göra via admingränssnittet:

  • Lägga till nya sidor via admingränssnittet.
  • Se hur många klick jag har skickat vidare till de publicerade hemsidorna.

Saker som jag ska lägga till nästa version:

  • När man har loggat in kan man som användare lägga till sin egen rating på varje hemsida.
  • Fixa till ”About” och ”Contact” sidorna.
  • Varje sida ska få sin egen undersida där recensioner från användarna presenteras.
  • Förbättra admingränssnittet med fler funktioner. Som t.ex kunna ändra en hemsida, varje hemsida ska få en undersida med mer detaljerad information osv.

Fler bilder

skinbettingsites1
Bild 2 – Dashboard
skinbettingsites2
Bild 3 – Lägga till en ny hemsida

Write a Comment

Comment

Webmentions

  • Nattprojekt #2 - Reeo.se - Andreas Bylund

    […] grund av mitt tidigare nattprojekt lades ner på grund av ändrade användarvillkor startade jag ett nytt ”nattprojekt” […]